Täby Flyers

Referat

Referat: Carlstad Crusaders - Täby Flyers

Meriterande seger för Crusaders U19

Crusaders U19 (2-1) tog en meriterande seger i sin hemmapremiär mot regerande mästarna Täby Flyers (1-1-1).
Det var ett laddat Crusaders som kom till spel med 28 st ombytta efter en rörig vecka med flertalet borta pga förkylningar som härjat i laget. Man mötte ett Täby som alltid kommer redo för att spela en tuff match.
Det var Täby som kom upp på poängtavlan först med en tidig TD efter att ha gjort en interception på Carlstads 35 yards linje. Direkt svarade Carlstad med en lång drive som avslutades med ett TD pass till Daniel Skoog
Med två långa pass från Albin Forsman först till Leo Marcusson för en 46 yards TD och sedan till Daniel Skoog för en 75 yards TD kunde Carlstad gå till pausvila med en 20-16 ledning
Carlstad kom ut i andra halvlek och tuggade sig igenom Täby med en lång drive som avslutades med ytterligare ett TD pass, denna gång till Anton Jansson och ledning med 27-16
Täby reducerade till 27-23 men Carlstad kunde stänga matchen med återigen ett TD pass, 5:e från Albin Formans denna dag, och återigen var det Daniel Skoog som var mottagaren. Täby knackade på två ggr om innanför Carlstad 10 yardslinje men Crusaders försvar kunde stänga igen och slutresultatet fastställdes till 34-23